Hart voor mens en organisatie

Coaching in een natuurlijke omgeving

...persoonlijke ontwikkeling, loopbaancoaching, re-integratie na ziekte, stress gerelateerde klachten, burn-out, en begeleiding bij (startend) ondernemerschap. Nieuw in ons coachingsaanbod is "wandelend coachen".

Tijdens dit coachingstraject begeleid de coach zijn cliënt om in beweging te komen. Mensen krijgen daardoor nieuwe inzichten in het coachingsthema, in zichzelf, hun privé- en/of werksituatie.

Naast al wandelend in de natuur het coachingsthema bespreken begeleiden wij onze klanten bij ons op kantoor, bij de opdrachtgever of bij hun thuis.

Waarom wandelend coachen?

Uit eigen ervaring van en met onze klanten weten we dat in de natuur mensen tot rust komen. Dit is door wetenschappelijk onderzoek zelfs aangetoond. Daarnaast is de natuur een oneindige inspiratiebron. Al wandelend komt de klant tijdens de gesprekken letterlijk in beweging. Je wordt er als het ware mentaal fitter van.

Wandelen stimuleert ook om innerlijk in beweging te komen. Tijdens het wandelen bespreek je het thema. De omgeving en je coach nodigen je uit om met andere ogen naar de situatie te kijken. Door te reflecteren zie je dingen onder ogen, zul je ze (h)erkennen en wordt gezocht naar mogelijkheden tot verandering.

Samen met de coach loop je naast elkaar. Het geeft ruimte omdat je elkaar niet voortdurend aan hoeft te kijken; stiltes die vallen zijn minder onnatuurlijk. Je richt je aandacht volledig op jezelf, en komt volledig in contact met je eigen gedachten en gevoelens.

Locaties

Ons kantoor ligt midden in de bossen van landgoed Beukenrode op de Utrechtse Heuvelrug en is een ideaal vertrekpunt voor een wandelend coachingstraject. We kunnen natuurlijk ook samen zoeken naar een geschikte en inspirerende omgeving om de coachingsdoelen te realiseren.

Gratis gesprek

Om u kennis te laten maken met het fenomeen wandelend coachen en de coaches van AB consult bieden wij een gratis coachingsgesprek aan. Wat is uw thema? 

Ga terug

 

 

Wilt u meer informatie? Neem contact op met AB consult, per tel: 0343 420 220
per e-mail: info@abconsult.nl of vul ons contactformulier in.